Wereldreizigers.nl
alex iby LaHo9Set3bI unsplash | Hotel met Jacuzzi op de kamer | Wereldreizigers.nl

6 leuke dingen om te doen met je reislustige partner in Nederland

Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn echt van de verre wereldreizen en onontdekte plekken ontdekken, waar ook ter wereld! Soms slapend op een matje in een hutje in de rimboe kunnen we ons geluk zonder luxe niet op. Maar dat we zo ver weg intens kunnen genieten van eigenlijk 0,0 comfort wil niet zeggen dat we onszelf zo nu en dan niet verwennen of laten verwennen! In dit artikel hebben we een aantal leuke dingen om te doen verzameld zodat jij en je partner ook in Nederland altijd iets leuks te doen hebben. Of het nu een gaat om een avondje thuis op de bank, of een fijn hotel met een jacuzzi op de hotelkamer. Dit zijn 6 leuke dingen om te doen met je partner in Nederland!

1. Boek een heerlijk huisje in de natuur

Gewoon even offline! Midden in het bos een fijn huisje in de natuur. Leg die telefoon aan de kant, maak heerlijke wandelingen in het Limburgse bos. Zoek je nog een gespreksonderwerp tijdens het wandelen? Er gaat niets boven praten en dromen over je volgende verre reis!

nathan dumlao d82BazKbKFw unsplash | Hotel met Jacuzzi op de kamer | Wereldreizigers.nl
Huisje in de Natuur

2. Houd je eigen kaas, wijn- en bierproeverij!

Haal het buitenland in huis! Voor een proeverij hoef je echt niet de deur uit. Je kunt ook prima thuis samen heerlijke kaasjes, wijn of bier proeven. Ga samen naar de slijterij en laat je daar een aantal lekkere drankjes adviseren. Een heerlijke wijn uit Chili, een Port uit Porto, Belgische speciaal bieren en Amerikaanse IPA’s. Koop er wat hapjes bij zoals Franse kaas en beoordeel samen de wijnen of biertjes.

melissa walker horn kBtP2IWiYSI unsplash | Hotel met Jacuzzi op de kamer | Wereldreizigers.nl
6 leuke dingen om te doen met je reislustige partner in Nederland 8

3. Boek een hotel met jacuzzi op de kamer

Boek een hotel met jacuzzi op de kamer! Want ook dat is samen genieten. Gewoon een luxe hotelkamer met alles erop en eraan. Even helemaal niets, een geweldig ontbijt elke ochtend en maximaal 1000 stappen per dag zetten, gewoon omdat het kan! Nadat je de hele dag met je billetjes heerlijk hebt zitten ontspannen in de Jacuzzi van je hotelkamer, geniet je samen nog even van een geweldige zonsondergang tijdens een avondwandeling.

Hotel met Jacuzzi op de kamer
Hotel met Jacuzzi op de kamer

4. Onderneem een road trip

Lekker uitgebubbeld in de Jacuzzi? Zoek je nog iets om te doen? Maak dan een roadtrip! Als je denkt aan een roadtrip, zullen veel mensen gelijk denken aan de lange routes in Amerika. Toch is het ook zeker mogelijk om in Nederland een mooie route te rijden. Dit kan bijvoorbeeld door je eigen regio, of door een gebied waar je nog nooit bent geweest. Je zult erachter komen dat er nog veel meer te zien is dan je eigenlijk dacht. Zet een leuke roadtrip playlist op, neem snacks mee voor onderweg en je hebt een heerlijke dag.

5. Kijk je vakantiefoto’s en video’s terug

Er gaat niets boven een avond nagenieten van de mooie reizen die je al hebt gemaakt. Want zeg eens eerlijk: hoe vaak kijk je die duizenden foto’s en video’s terug die je door de jaren heen tijdens het reizen hebt gemaakt?

Prik een avond om samen je mooiste herinneringen terug te halen. Sluit je PC of laptop aan op de TV en geniet van de mooiste bestemmingen!

eibner saliba 3T9dDY0WqDI unsplash | Hotel met Jacuzzi op de kamer | Wereldreizigers.nl
El Nido, Filipijnen

6. Houd een Hawaiiaanse thema avond

Een origineel idee is om samen een thema avond te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een een Hawaiiaanse avond inclusief bloemetjesketting, korte broeken, teenslippers en een heerlijke cocktail? Zet die verwarming even een paar graadjes hoger en kijk samen een leuke film, bijvoorbeeld Couples Retreat die zich afspeelt op het prachtige eiland van Hawaii.

Couples Retreat Netflix 810x456 1 | Hotel met Jacuzzi op de kamer | Wereldreizigers.nl
Couples Retreat – Te zien op NetFlix
Print Friendly, PDF & Email
Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl | Alles over verre reizen, wereldreizen, reisnieuws, reisfotografie, backpacken, reistips en meer.

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Elke maand leuke reistips en voordelen ontvangen?

logo-wereldreizigers-grijs-1
Translate »
1 Share
1 Share
Copy link