Wereldreizigers.nl
Home » Gesponsord » ToursOnTheWeb maakt het vinden van die mooie rondreis wel heel makkelijk

ToursOnTheWeb maakt het vinden van die mooie rondreis wel heel makkelijk

Op zoek naar een georganiseerde, meerdaagse rondreis?

Georganiseerde groepsreizen blijven een succes en dit vooral omdat het zo gemakkelijk is om tussen steden of landen te reizen, heel veel te zien en te beleven, andere mensen te ontmoeten en vrienden te maken. Georganiseerde privé-reizen daarentegen bieden andere voordelen, zoals het onafhankelijk en flexibel zijn zonder al te veel zélf te moeten plannen.

Er zijn heel veel reisorganisaties en de keuze is enorm. De meeste Nederlanders en Belgen spreken uitstekend Engels en dan moet het uiteraard mogelijk zijn om te kunnen kiezen uit een reisgezelschap met landgenoten, of een internationale groep, of een eigen groep van vrienden en familie. De keuze en de taal van de reis en reisgroep hebben een duidelijk effect op de reiservaring en het soort vrienden dat je onderweg maakt.

Groepsreizen met lokale organisaties inclusief vlucht zijn soms goedkoper, maar internationale touroperators bieden veel meer keuze in reisstijl, comfort, wereldwijde bestemmingen, reisprogrammas, routes en vertrekdata. De beste organisatie is niet percé de goedkoopste, maar degene die het beste bij jou past. Waar jij je goed bij voelt. Met allebei is het heel goed vertoeven.

Het is nu mogelijk om duizenden van deze hele mooie rondreizen, cruises en expedities van verschillende reisorganisaties eerlijk met elkaar te vergelijken zonder uren lang the moeten surfen, terwijl je ze daarna rechtstreeks bij de touroperator boekt. Dit bestond nog niet. ´

Hoe het werkt

ToursOnTheWeb.nl brengt Nederlandse, Belgische en internationale operators samen op één platform, waardoor je veel meer opties hebt om uit te kiezen. Of je nu twee weken naar Scandinavië, Thailand of Cuba wilt, de Big Five in Africa of de unieke dierenwereld van de Galapagos wilt zien, een mooie luxe riviercruise tijdens Kerst of in het voorjaar zoekt, of een eenmalige reis naar Antarctica of de Noordpool wilt ondernemen… het is er. Maar zoek je een strandvakantie, resort of een city-break, dan ben je aan het verkeerde adres.

ToursOnTheWeb.nl biedt nu al 15.000 groepsreizen, privéreizen, self-drive reizen, wandel- en fietsreizen, safari’s, overlanding, (rivier) cruises en luxe expedities naar 180+ landen en gebieden op alle 7 continenten. Het is de grootste verzameling van georganiseerde reizen in Nederland en België met complete reisbeschrijvingen van bijna alle grote reisorganisaties en het groeit nog steeds. Er bestaat niets vergelijkbaars – anywhere.

Rondreizen, cruises en expedities bestaan er voor alle leeftijdsgroepen in budget-, comfort- en luxesegmenten met prijzen per persoon tussen €500 en €50.000 en een reisduur van 5 tot 200 dagen (7 maanden). Reizen en platform zijn behalve in het Nederlands en Engels o.a. ook beschikbaar in het Duits, Spaans en Frans.

De meeste reisorganisaties zijn aangesloten bij een boeking garantiefonds (zoals de SGR in Nederland, GFG in België, of ABTOT, ATOL in Engeland) en bieden je uitgebreide financiële bescherming. Veel reisorganisaties zijn verantwoordelijk bezig en nemen duurzaam reizen heel serieus (bv. Travelife Certification). Ze behoren tot de beste en meest betrouwbare reisorganisaties überhaupt met uitstekende reviews. 

Voordelen voor reizigers. Boeking direct bij de touroperator.

ToursOnTheWeb accepteert zelf geen boekingen. Je kunt met filters, maps en uitgebreide reisbeschrijvingen eenvoudig je volgende reis vinden. Met een simpele klik wordt je daarna doorgestuurd naar een specifieke tourpagina op de website van de operator voor nog meer informatie en updates, actuele beschikbaarheid, zonder extra kosten online / offline boeken en deskundige klantenservice. Na boeking zijn ALLEEN de Algemene Voorwaarden van de touroperator van toepassing.

In het kort: ToursOnTheWeb combineert gemak met keuze en vertrouwen op een gebruiksvriendelijk platform voor mensen van alle leeftijden. Het is een écht alternatief voor grote online en traditionele reisbureaus en reisbeurzen, terwijl het heel veel informatie biedt. 

Je kunt je volgende reis op verschillende manieren plannen. Blogs als deze en ToursOnTheWeb bieden heel veel ideeën, interessante bestemmingen en reisroutes, en het maakt niet uit of je nu een groepsreis boekt of op de bonnefooi reist. Hoofdzaak is, dat je van je volgende avontuur geniet.

“We show you an amazing world.”

Dit artikel is gebracht door Paul van Schaik, CEO van ToursOnTheWeb. Paul is een Gorcummer, heel ervaren wereldreiziger en wereldburger met aktuele woonplaats Singapore.

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl | Alles over verre reizen, wereldreizen, reisnieuws, reisfotografie, backpacken, reistips en meer.

Deze pagina kan gesponsorde en/of affiliate links bevatten. Door onze affiliate links te gebruiken support je ons zonder extra kosten. Dank je wel!

Elke maand leuke reistips en extra voordelen ontvangen? En wist je dat we maandelijks een wereldkaart weggeven onder onze abonnees? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder je e-mailadres achter laten, je maakt dan elke maand opnieuw kans!

logo-wereldreizigers-grijs-1
Translate »
Copy link