Wereldreizigers.nl
cebu pacific

Het Filipijnse Cebu Pacific vliegt weer naar knooppunten in Azië

NIEUWSBERICHT – 10 december 2020: Het Filipijnse Cebu Pacific (CEB) heeft de vluchtfrequentie tussen Manilla en belangrijke Aziatische bestemmingen weer opgepakt of verhoogd, waaronder Singapore, Zuid-Korea, Hong Kong, Dubai en Japan.

De luchtvaartmaatschappij ligt op schema met haar inspanningen om haar internationale vluchtnetwerk geleidelijk weer op te bouwen.

Nu de beperkingen in Azië en aan de Filipijnse grens beginnen af ​​te nemen, heeft CEB de frequentie van haar internationale vluchten opgevoerd om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar vluchten tijdens de feestdagen.

Vluchten tussen Manilla en Singapore zullen nu met een verhoogde frequentie van driemaal per week worden uitgevoerd, terwijl vluchten tussen Manilla en Dubai zes keer per week zullen plaatsvinden.

CEB zal ook beginnen met driemaal per week vluchten tussen Manilla en Hong Kong en Manilla en Nagoya, respectievelijk vanaf 10 december en 13 december.

Lees ook: Wereldwijs | Vliegtijd – Hoe lang is het vliegen naar Azië?

Cebu Pacific vliegtuig | Manilla
Cebu Pacific vliegtuig | Manilla

“We blijven een conservatieve maar optimistische benadering volgen, anticiperend op de toegenomen vraag naar reizen tijdens de feestdagen.

“We hebben de frequentie van onze vluchten naar belangrijke Aziatische bestemmingen verhoogd. Dit is onderdeel van onze toewijding om personen te helpen die gestrand zijn in de Filipijnen of daarbuiten”, zegt Candice Iyog, vice-president voor marketing en klantervaring van Cebu Pacific.

De reisregels die door de respectieve regeringen zijn uitgevaardigd, worden indien nodig geïmplementeerd.

Bovendien zullen alle Cebu Pacific-passagiers, in overeenstemming met de richtlijnen van de Filipijnse regering, tijdens de hele vlucht een gelaatsscherm moeten dragen.

Dit komt bovenop het verplichte gebruik van gezichtsmaskers bij het betreden van de luchthaventerminal tot aankomst op de bestemming.

Lees ook: Vakantiegigant TUI krijgt financieel noodpakket van € 1,8 miljard euro

Bron: breakingtravelnews.com
Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl | Alles over verre reizen, wereldreizen, reisnieuws, reisfotografie, backpacken, reistips en meer.

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Elke maand leuke reistips en voordelen ontvangen?

logo-wereldreizigers-grijs-1
Translate »
Copy link