Wereldreizigers.nl
Zweden The Canoe Trip 26 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl

The Canoe Trip | Per kano offline in de natuur van Zweden

Zweden kent ontzettend veel wateren en groene bossen. Het landschap is perfect voor de sportieve en avontuurlijke reiziger. Ben jij klaar om uit de dagelijkse sleur te stappen, offline te gaan en je volledig onder te dompelen in de prachtige natuur van Zweden? Lees dan vooral hieronder verder over The Canoe Trip (hier te boeken) van Travelbase. In dit artikel lees je hoe wij het ervaren hebben en natuurlijk delen we gaandeweg ook nog een aantal tips met je. Reis je met ons mee?

Wil je (alvast) een korte sfeerimpressie? Zie dan hieronder het filmpje.

1. Over The Canoe Trip

The Canoe Trip is een zevendaagse kano-tocht in de regio Värmland (Google Maps locatie hier) in Zweden. Dit gebied heeft zo´n tienduizend meren en krijgt daarom de bijnaam ´het merengebied´. Je bent 7 dagen in een dunbevolkt gebied, midden in de wildernis van Zweden. Meren, glooiende heuvels, duizenden kleine eilanden en diepe bossen sieren het landschap.

De omgeving Värmland
The Canoe Trip | Per kano offline in de natuur van Zweden 58

Hoe werkt het?

Bij aankomst op een basecamp, wordt je prettig ontvangen door de The Canoe Trip medewerkers met wat koffie/thee en wat lekkers. Zij instrueren je vervolgens over je aankomende avontuur. Daarna ga je zorgen dat je al je benodigde spullen bijeen hebt. Dat zijn je kampeerspullen, je bagage, een kano, een kanokar, je peddels, een schep, je kookset en je voedselpakket (optioneel). Het is in het begin even passen en meten om alles goed verdeeld in de kano te krijgen. Met deze spullen in je kano, vertrek je vervolgens into the wild…

Voor wie is het?

De kano zul je vooruit moeten krijgen met zijn tweeën, dus je zal als paar of een groep in een even aantal, je avontuur moeten aangaan. De mensen die de kanotrip doen zijn van verschillende leeftijden. Er zijn stellen die meedoen, vriendengroepen en gezinnen. In onze groep zat zelfs een avontuurlijke oma die met haar kleinzoon van 12 dit avontuur aan wilde gaan.

Een deel van de groep tijdens onze Canoe Trip
Een deel van de groep tijdens onze Canoe Trip

The Canoe Trip is eigenlijk voor iedereen die zijn armen en rug soepel kan bewegen. Je hoeft niet uitermate sportief te zijn om het peddelen vol te houden, maar het helpt wel als je schouders, rug en armen enige training gewend zijn. Wij hadden de eerste twee dagen een beetje last van spierpijn, maar de derde tot en met de laatste dag ging het peddelen ons ineens een stuk makkelijker af. Je went er dus snel aan. Zie het als een fijne workout in de natuur!

Van een weekje Kanoën krijg je spierballen
Van een weekje Kanoën krijg je spierballen

Tip: Heb je zachte handen of al snel last van eeltplekjes of blaren? Doe dan trainingshandschoenen aan met grip.

Ben je echt helemaal verslaafd aan je smartphone? Dan is deze trip echt iets voor jou. Niet omdat je lekker de hele dag kunt scrollen, maar juist omdat je hier helemaal offline gaat. Want hoewel er op sommige plekken bereik is (met name op het water), zul je hier veelal offline zijn. Dit is het perfecte moment om schermuren te verminderen.

Waterlelies
Waterlelies op het spiegelgladde water

Lees ook: Waarom je tijdens een wereldreis GEEN foto’s maakt met je smartphone

2. Offline & Into the wild

Je avontuur gaat na de briefing dan echt van start en dat wordt uiteraard vervolgd met één of een paar uurtjes peddelen. Het is van belang dat je het peddelen onder de knie krijgt en samen went aan het vooruit komen en sturen met je kano.

Peddelen
Peddelen

Tip: Benieuwd waar wij mee fotograferen? Bekijk dan het display hieronder.

De ultieme wereldreis camera
Fujifilm X-T5 Zilver + 16-80mm
5.0

De Fujifilm X-T5 met 16-80 is de ultieme all-round wereldreis camera. Deze camera is door zowel consumentenbond als Tweakers.net meermaals uitgeroepen tot de beste systeemcamera die te koop is.

Zelfs op de automatische stand voel je je zowaar ineens een professionele fotograaf! Moeiteloos schiet je de mooiste foto's en door het veelzijdige zoombereik van de 16-80 lens haal je de actie waar ook ter wereld met gemak dichterbij.

Pluspunten:
 • De best geteste camera
 • Fantastische foto's
 • 6.2K Video
 • IBIS beeldstabilisatie
 • 5 jaar garantie
Bekijk prijzen Onze review
Want to support us? We earn a small commission if you make a purchase via our link(s), at no additional cost to you. Win-Win!

Navigeren

Met behulp van een kaart of de Travelbase App, bepaal je waar je heen wil. Travelbase doet je via de App een voorstel voor een route van ongeveer 80 kilometer, maar je mag natuurlijk ook zelf bepalen wat je route wordt. Houd er wel rekening mee dat je een week later wel weer verwacht wordt op het basecamp.

the canoe trip sweden 10 1 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
The Canoe Trip | Per kano offline in de natuur van Zweden 61

Het kan zijn dat je soms een stukje over het land moet of door een sluis. Je krijgt hiervoor van Travelbase een kano-kar (wielen die je onder je kano bevestigd) en een QR-code die je toegang geeft tot de sluizen.

Wachten voor de sluis
Wachten voor de sluis
the canoe trip sweden 09 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
The Canoe Trip | Per kano offline in de natuur van Zweden 62

De omstandigheden op het water

Over het algemeen is het water rustig, maar met slechte weersomstandigheden kunnen er wat meer golven ontstaan. Je blijft het meest stabiel als je met je kano recht tegen de golven in vaart. Zo breek je namelijk de golven. Als de golven wat wit schuim hebben, dan is het verstandig om niet het water op te gaan of zo snel mogelijk ergens aan te meren. De kans bestaat namelijk dat je dan omslaat.

the canoe trip sweden 21 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
The Canoe Trip | Per kano offline in de natuur van Zweden 63

Kampeerplek zoeken

In Zweden is wildkamperen toegestaan, dus in principe kun je overal aanmeren en je kampje opzetten. Let er wel op dat je niet bij iemand in de tuin staat en je enkel vuur mag aansteken in een daarvoor bedoelde vuurplaats. Deze vind je bij alle shelters én op veel andere plekken.

Kamperen op een onbewoond eiland
Kamperen op een onbewoond eiland 1
the canoe trip sweden 32 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
Kamperen op een onbewoond eiland 2
Het kamp is opgezet
Kamperen op een onbewoond eiland 3

Op de kaart zie je ook precies waar de zogenoemde shelters zijn. Hier vind je een overdekte plaats, met bankjes en een vuurplaats. Vaak leggen rangers er ook houtblokken neer. Deze mag je gratis gebruiken voor het kampvuur.

Een shelter
Een shelter
the canoe trip sweden 34 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
default

Alleen of samen

Het kan zijn dat jullie de enige zijn bij de shelter, maar het kan ook dat anderen besluiten er te verblijven. Op de wat grotere eilanden zul je vaak zien dat mensen samenkomen.

Chris uitkijkend op het water
Chris uitkijkend op het water

Als je zin hebt in gezelligheid is er ook de mogelijkheid om met de anderen, bijvoorbeeld mensen die ook met Travelbase zijn gekomen, samen te komen. Enkele Travelbase medewerkers bevinden zich ook op het water en organiseren sommige avonden bij een shelter wat gezelligheid.

Wat is er niet

Bij het basecamp vind je elektriciteit, toiletten, douches, kranen en een winkeltje, maar wanneer je vertrokken bent zul je dit niet meer tegenkomen. Je bent echt aangewezen op de natuur, eventuele shelters en firepits.

the canoe trip sweden 18 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
The Canoe Trip | Per kano offline in de natuur van Zweden 64
the canoe trip sweden 19 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
The Canoe Trip | Per kano offline in de natuur van Zweden 65

Je zult je telefoon en andere elektrische apparaten uit moeten schakelen of op moeten laden met een powerbank. Toiletteren doe je in de natuur of op een composttoilet in de buurt van een shelter. Voor je grote boodschap in de natuur, maak je gebruik van je schep. Jezelf wassen doe je in het heldere water van de meren, met biologische zeep.

Overigens zijn er ook geen kranen met water. Dat is ook niet nodig, want het water uit de meren is drinkbaar (!) en naar mijn mening ook lekker van smaak. Dus je kunt gewoon je fles vullen vanuit de kano of de waterkant. Ook de (vaat)was doe je hier gewoon in het heldere water.

the canoe trip sweden 23 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
De borden afwassen in het water

Je moet dus zorgen dat je alles bij hebt wat je nodig hebt. De omgeving is dunbevolkt en gedurende de trip, kom je op enkele plekken door kleine dorpjes met misschien een winkeltje. Dus ga er niet van uit dat je tussendoor boodschappen kan doen.

Een kerkje aan het water
Een kerkje aan het water

3. Wat ga je doen

Bij aankomst sleep je je kano de kant op en haal je hem leeg. Je kunt als eerste je tent gaan opzetten, maar als je moe bent van het peddelen, kun je ook eerst even bijkomen en wat gaan eten of een ontspannende activiteit doen.

Outdoor cooking

Travelbase geeft je een kooksetje met spiritus mee. Je vult simpelweg het brandertje met een klein laagje spiritus, steekt het aan en zet je pannetje erop. Neem wel je eigen bordjes, bekertjes en bestek mee.

Pasta Pesto met Cashew noten en stukjes gedroogde worst
Pasta Pesto met Cashew noten en stukjes gedroogde worst
Crackers met Zweedse kaas uit een tube als ontbijt!
Crackers met Zweedse kaas uit een tube als ontbijt!

Je kunt zelf je voedsel meenemen, maar een andere optie is om het foodpack van Travelbase bij te bestellen. Je krijgt een grote ton vol eten mee. Het bevat o.a. gevriesdroogde Adventure Food maaltijden, waardoor je meer dan genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt, en nog veel meer. Denk aan blikken, melk, ontbijtgranen, pasta, rijst, zoete snacks en zoute snacks. Ik beloof je, je zult niets te kort komen!

Kampvuur maken

Sprokkel hout, takken en mos bij elkaar en maak het perfecte kampvuur. Zo houd je jezelf warm in de avond en kan de gezelligheid langer duren. Ik heb menig man druk bezig gezien en zijn tactieken horen delen. Ik wachtte meestal rustig af met een stok en marshmallows…

Start met een laag droge mos of iets anders wat goed vlam vat. Stapel wat takken hier bovenop en zorg dat er nog voldoende zuurstof bij kan. Steek het mos aan met een aansteker of vuurstarter. Als de onderlaag brandt, kun je rustig je takjes en daarna blokken tegen elkaar stapelen. Zorg er altijd voor dat je de hoogte in bouwt en dat er voldoende zuurstof bij het vuur kan komen.

Een kampvuur
Een kampvuur

Kamperen

Slapen tijdens The Canoe Trip doe je veelal direct aan het water in een tent. Tijdens je trip zul je hem een aantal keer moeten opzetten en afbreken. Een Pop-up tent is daarom handig, maar een degelijke koepeltent wil ook nog wel.

Tip: ben je nog niet zo ervaren met het opzetten en afbreken van je (geleende) tent? Oefen dan thuis een paar keer met je kano-partner om gedoe te voorkomen.

Kamperen aan het water
Kamperen aan het water
Heerlijk wakker worden aan het water
Heerlijk wakker worden aan het water
the canoe trip sweden 33 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
default

Omdat je toch wat uren per dag actief bent, is goed slapen ook belangrijk. Wij zweren inmiddels echt bij degelijke slaapmatten van NOMAD. Slaapmatten van NOMAD zijn namelijk isolerend, goed mee te nemen en zeer comfortabel. Ik raad je aan om er eentje te kiezen die wat dikker is en óók een opgeblazen kan worden. Geloof ons, dit wil je!

Opmerking: Waarom geen normaal luchtbed? Een luchtbed is vaak zwaar en niet handig als je deze zelf moet opblazen (zonder elektriciteit). Ook isoleren luchtbedden niet waardoor de kou van de grond omhoog komt.

Met nog een goede slaapzak en hoofd(opblaas)kussen, heb je een goede nachtrust en peddel je de volgende dag een paar kilometers extra zonder problemen.

Vissen

Waar water is, is vis. Met een visvergunning mag jij je hengel uitgooien in de meren van Värmland. De vergunning kun je aanschaffen bij een basecamp. Deze vergunning kost ongeveer 17,- euro. Mocht je dat veel vinden, bedenk dan dat het kopen van de vergunning bijdraagt aan het onderhouden van het gebied.

Kampeerplek met uitzicht
Kampeerplek met uitzicht

Je vangt vis met een werp- of vaste hengel. Met een vaste hengel vis je gemakkelijk kleine baarzen uit het water. Met een werphengel heb je misschien meer geduld nodig, maar ook meer kans om de grotere vissen te vangen.

Tip: Wat je ook kunt doen en zal bijdragen aan jouw into the wild avontuur, is het klaarmaken en eten van de vis(sen). Als je kleine vissen vangt gooi deze dan terug, maar als hij 20 cm of groter is, heb je een maal te pakken. Mocht je nog niet weten hoe je vis klaarmaakt, bekijk dan een instructievideo op YouTube of vraag hulp van mede-kampeerders. Je zult namelijk zelf de ingewanden en graten moeten verwijderen.

Zwemmen

Als je niet van zwemmen houdt, zul je toch eens het water in moeten om je te wassen. Het water heeft in de zomer een aangename temperatuur, ook als het buiten wat minder zonnig of warm is.

the canoe trip sweden 35 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
Zwemmen

Op verschillende plekken zijn er ook kliffen te vinden om vanaf te springen. Controleer natuurlijk wel even goed of het diep genoeg is om veilig vanaf te springen.

Als je alleen bent, kan het ook heerlijk zijn om naakt te zwemmen. Geen kleverige badkleding die weer nat de tas in moet, maar puur natuur. Als het fris is als je uit het water komt, is er het kampvuur om je op te warmen.

Opwarmen na het zwemmen
Opwarmen na het zwemmen

Wild tijdens The Canoe Trip

In Värmland leven elanden, hertachtigen, everzwijnen, wolven, beren en lynxen. De kans dat je één van deze dieren tegenkomt is klein. Het gebied is erg groot en de dieren vermijden mensen die geluid maken zo veel mogelijk. Je hebt de meeste kans als je met zonsopkomst of zonsondergang (zo stil mogelijk!) langs de oevers vaart.

Op zoek naar elanden
Op zoek naar elanden

Je zult muisstil en geduldig moeten zijn en je oren moeten spitsen. Er is een smal stukje meer, waar dieren soms het water oversteken (locatie hier). Elanden en herten kunnen bijvoorbeeld goed zwemmen.

Helaas hebben de meeste hierboven genoemde dieren niet gezien. Toch hebben we wel het geluk gehad dat we in de vroegte rond zonsopkomst, op een doodstil moment een plons in het water hoorden. Ineens zagen we twee herten de oversteek maken! Samen met het adembenemende landschap, wat mooi kleurde vanwege de opkomende zon, werden door Chris onderstaande plaatjes geschoten.

Een hert in het water bij zonsopkomst
Een hert in het water bij zonsopkomst
Een hert in het water bij zonsopkomst
Een hert in het water bij zonsopkomst

Tip: Benieuwd waar wij mee fotograferen? Bekijk dan het display hieronder.

De ultieme wereldreis camera
Fujifilm X-T5 Zilver + 16-80mm
5.0

De Fujifilm X-T5 met 16-80 is de ultieme all-round wereldreis camera. Deze camera is door zowel consumentenbond als Tweakers.net meermaals uitgeroepen tot de beste systeemcamera die te koop is.

Zelfs op de automatische stand voel je je zowaar ineens een professionele fotograaf! Moeiteloos schiet je de mooiste foto's en door het veelzijdige zoombereik van de 16-80 lens haal je de actie waar ook ter wereld met gemak dichterbij.

Pluspunten:
 • De best geteste camera
 • Fantastische foto's
 • 6.2K Video
 • IBIS beeldstabilisatie
 • 5 jaar garantie
Bekijk prijzen Onze review
Want to support us? We earn a small commission if you make a purchase via our link(s), at no additional cost to you. Win-Win!

Gezelligheid

In de lente- en zomermaanden zijn er meerdere mensen in het gebied te vinden. Zoek elkaar op om een praatje te maken. Sommige mensen doen een spelletje of maken muziek. Hier en daar is een medewerker van Travelbase te vinden, die graag dit soort gezelligheid organiseert. Ook via de Whatsapp groep die door The Canoe Trip aan het begin werd aangemaakt, lieten mensen regelmatig weten op welk eiland ze te vinden waren. Het zorgde voor enkele supergezellige avonden bij het kampvuur.

Gezelligheid bij het kampvuur
Gezelligheid bij het kampvuur
Gezelligheid bij het kampvuur
Gezelligheid bij het kampvuur

Tot rust komen

Stilte en rust zijn zeker te vinden tijdens je kanotrip en je doet er goed aan om die momenten ook te nemen. Het is onbeschrijfelijk hoe stil het er kan zijn. Goede momenten voor bezinning, een goed boek of een dutje dus.

Relaxen in de hangmat
Relaxen in de hangmat

4. Wat ga je ervaren

De natuur

De bossen met torenhoge bomen, felgroen mos, paddenstoelen en heel veel blauwe bessen, zijn wat je van een land als Zweden verwacht. Tel de uitgestrekte meren en de eilandjes met rotsen en heel veel blauwe bessen daarbij op, en je hebt een kleine indruk van de prachtige natuur in Värmland.

Hoewel je de grote dieren niet snel zult spotten, zijn de kleine dieren alom aanwezig; vogels, vissen, eekhoorntjes en insecten. Zo hebben we roofvogels boven ons zien cirkelen en veel spechten horen tikken.

Vrijheid

Omdat je even met niets anders bezig bent dan het verzorgen van je basisbehoeften, ervaar je een gevoel van vrijheid. Als je dan toekomt aan het lezen van een boek en hangen in je hangmat, raken je gedachten niet zomaar bezet. Ook de zon op je huid en de wind in je haren dragen bij aan dit gevoel van vrijheid.

Vanuit de hangmat
Vanuit de hangmat
Relaxen in de hangmat
Relaxen in de hangmat

Verbinding

Op het water en op de wat grotere eilanden kom je mensen tegen. Ieder even behulpzaam en geïnteresseerd in jouw ervaringen in de afgelopen dagen. Als je deze mensen treft om samen de avond ontspannen door te brengen, zul je al snel merken dat je veel met elkaar gemeen hebt. Je kiest immers niet voor deze vorm van reizen als je niet avontuurlijk bent of niet van natuur houdt.

Wij hebben met een groep leuke mensen om het kampvuur gezeten. Veel gepraat, gelachen en spellen gespeeld. Het spel Weerwolven leerden ons veel over elkaar.

5. Praktische info, inpaklijst en tips

Wat kost The Canoe Trip?

Er zijn in totaal 12 weken waarin je mee kunt doen. De eerste week start halverwege juni en de laatste week halverwege september. Je kunt The Canoe Trip hier boeken vanaf:

 • Pakket eigen vervoer vanaf € 295
 • Pakket met **** busreis € 425
 • Pakket met vliegreis en airport shuttle naar het basecamp € 615
 • De 3-daagse start vanaf € 170 p.p.

De prijs is inclusief:

Dit is inclusief:

 • 2-persoons kano + peddels & zwemvesten
 • Kanowielen
 • Grote waterdichte ton + dry bag
 • Kaart & routebeschrijving
 • Exclusieve Canoe Trip smartphone app
 • Nature Conservation Card voor gebruik van de shelters
 • Alle passages door de sluizen
 • Trangia kookset + schoonmaakmateriaal
 • Nederlandstalige begeleiding

Optioneel bij te boeken:

 • Canoe Trip Survival Foodpack (vegetarisch of met vlees) (€ 119 p.p.)
 • Kampeermateriaal voor 1 of 2 personen (€ 70 p.p.)
 • Reisbijstandsverzekering (€ 49 p.p.)
 • Annuleringsverzekering (€ 59 p.p.)
 • Compensatie CO2 uitstoot vervoer
De Zweedse natuur
De Zweedse natuur

Inpaklijst

Kampeer en outdoormateriaal

 • Tent
 • Warme slaapzak
 • Slaapmat (opblaasbaar)
 • Hoofdkussen (opblaasbaar)
 • Bestek (geen wegwerp!)
 • Zakmes
 • Hoofdlamp
 • Backpack of duffelbag
 • Zitkussentje
 • Afvalzakken
 • Duct tape
 • Extra zeil of tarp (om een afdakje van te maken als het regent)
 • Zaagje (als je ’s avonds een vuurtje wilt maken)

Kleding, etc.

 • Thermokleding
 • Sneldrogende kleding
 • Regenjas
 • Softshell windjack
 • Zwemkleding
 • Ondergoed
 • Veel sokken
 • Pet of hoedje
 • Fitness of mountainbike handschoenen
 • Zonnebril

Hygiëne

 • Biologisch afbreekbare zeep
 • Toilettas
 • Desinfecterende handgel
 • Microfiber handdoek
 • Zonnebrandcrème 30+
 • Muggenspray
 • Toiletpapier (biologisch afbreekbaar)
 • EHBO-kit
 • Tandenborstel en Biologisch afbreekbare tandpasta
 • Waterzuiveringstabletten

Overig

 • Camera/GoPro
 • Drone
 • Powerbank
 • Paspoort/ID en verzekeringskaart
 • Bankkaart, geld
 • Touw (bijvoorbeeld als waslijn)
 • extra zeil (voor onder je tent of om een afdakje van te maken als het regen)
 • optioneel: vishengel

Hoe kom je er

Travelbase heeft je de mogelijkheid om je vanaf Utrecht of Joure mee te nemen met de bus tot aan je basecamp. Ze gaan ook in vanuit Brussel en Hamburg, mocht dat je voorkeur hebben.

De bus vertrekt op vrijdagmiddag en je komt dan op zaterdagochtend aan op je basecamp. Een week later vertrekt de bus op zaterdagavond en dan ben je zondagmiddag weer terug. Vanaf Brussel duurt de busreis ongeveer 20 uur.

Je kunt er ook zelfstandig heenreizen met het vliegtuig of de auto. Als je iets langer dan een week de tijd hebt, kun je op deze manier ook iets meer van Zweden zien. Als je gaat vliegen, kun je het beste naar Oslo vliegen. Het is daarna nog wel 2/3 uur rijden naar het basecamp.

De Travelbase App

Eigenlijk hoeven we niet veel andere praktische tips te geven. Travelbase heeft namelijk een Travelbase App, waarin je alle informatie vindt die je nodig hebt. Download hem hier voor Android en hier voor iPhone.

Over Travelbase

Travelbase organiseert actieve reizen en once-in-a-lifetime ervaringen, waarbij de nadruk ligt op natuur & avontuur. De trips kunnen vaak zowel zelfstandig als in groep gedaan worden. Van out of the box activiteiten tot verborgen parels ontdekken en op unieke slaapplaatsen overnachten. Een greep uit hun aanbod van unieke reizen vind je in de lijst hieronder.

 • Namibia Nomads | Ontdek Namibië tijdens een onvergetelijk roadtrip avontuur. Slaap in een 4×4 met daktent onder de sterrenhemel.
 • The Iceland Trail | Uitdagende hike door de wonderlijke natuur van IJsland.
 • Arctic Travel | Unieke individuele rondreis met 4×4 door IJsland.
 • Nordic Woods Scandinavië | Kies uit een onvergetelijke glamping ervaring in de natuur van Zweden of Noorwegen.

6. Conclusie

Travelbase maakt z´n belofte zeker waar; het was een once-in-a-lifetime ervaring. Het stond al even op onze bucketlist en we waren dan ook zeer enthousiast toen we mee mochten met The Canoe Trip. Ook al zijn wij ervaren reizigers, we hebben nog nooit eerder op zo´n unieke manier de omgeving mogen ervaren. Begeef je je graag in de natuur en ben je niet vies van kamperen? Houd je daarnaast ook nog van fikkie stoken, zwemmen, vissen en dat soort out-door activiteiten? Dan is The Canoe Trip van Travelbase zeker iets voor jou!

Zweden The Canoe Trip 26 | The Canoe Trip | Wereldreizigers.nl
The Canoe Trip | Per kano offline in de natuur van Zweden 71

Denk je na het lezen van deze blog: dat wil ik! Klik dan op de knop hieronder om je gratis en vrijblijvend te registreren voor de zomer van 2024. Veel reisdata (met name rond de zomervakantie) raken al snel vol. Registreer daarom alvast voor 2024 om zeker te zijn van een plekje. Heel veel plezier alvast!!!

Tip: Wie vroeg boekt, geniet van de tijdelijke Early Bird prijzen en Superflex boekingsvoorwaarden. Hiermee kan je tot 1 april 2024 je boeking kosteloos verplaatsen of annuleren.

Avatar foto

Malou Thomassen

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door verre reizen en andere culturen. Ik heb menig land gezien, maar ben zeker niet klaar! Op deze leeftijd (32) denk ik vaak na over hoe mijn leven verder in te richten. Als ik op reis ben, laat ik dat al snel los en kan ik optimaal genieten van het hier en nu!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Elke maand leuke reistips en voordelen ontvangen?

logo-wereldreizigers-grijs-1
Translate »
11 Shares
11 Shares
Copy link