Wereldreizigers.nl
Home » Afrika » Mauritius » Jetprime Mauritius | Een exclusieve VIP ervaring op het vliegveld

Jetprime Mauritius | Een exclusieve VIP ervaring op het vliegveld

Voor stellen of reizigers die een moeiteloze en luxe reis willen, biedt Jetprime op de luchthaven van Mauritius exclusieve diensten. Ik heb het zelf mogen ervaren en kon nauwelijks geloven dat het uberhaubt bestond! Nooit eerder voelde ik me zo ontzettend verwend, alsof ik een echte VIP was die op het eiland arriveerde. In dit artikel wil ik jullie graag meer vertellen over deze bijzondere dienst waarvan ik het bestaan van tevoren niet eens afwist.

Wat is Jetprime en wat doen ze precies?

Jetprime staat garant voor een onvergetelijke en luxueuze ervaring bij aankomst of vertrek op Mauritius. Met hun diensten hoef je niet meer in de rij te staan, laat staan je bezig te houden met de douane of bagage. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, terwijl je verwend wordt met luxe snacks en champagne. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van wat je kunt verwachten en mijn persoonlijke ervaring ermee.

Aankomst op Mauritius:

Bij het verlaten van het vliegtuig was ik werkelijk verbaasd. Terwijl iedereen naar links moest gaan om in de lange rijen te staan, werden wij persoonlijk begroet en meteen naar rechts geleid. Daar stonden luxe VIP-auto’s met oranje zwaailichten klaar, pal naast het vliegtuig. Geen wachtrijen voor ons dus!

De luxe taxi bracht ons naar een VIP-lounge op slechts enkele honderden meters van het vliegtuig. Daar werden we verwelkomd met champagne en verrukkelijke, luxe hapjes. Hoewel ik normaal gesproken prima zonder luxe kan reizen, was deze VIP-ontvangst na een vermoeiende vlucht van meer dan 11 uur buitengewoon aangenaam. Hieronder zie je mijn stralende gezicht toen we uit de taxi stapten bij de VIP-lounge. Zoals in de video (gemaakt door collega @authenticchica) gezegd wordt: het voelt inderdaad eventjes alsof je een rockster bent!

Terwijl we in de VIP-lounge genoten van champagne, vers fruit en een selectie kazen, overhandigden we onze paspoorten aan de persoonlijke assistenten om de benodigde douanestempels te verkrijgen. Tegelijkertijd ging een medewerker van Jetprime naar de bagageband om onze koffers op te halen. Vooraf werd ons gevraagd om een korte beschrijving te geven van onze koffer (bijvoorbeeld de kleur) en om een bagagelabel aan te brengen met onze naam en adresgegevens. Het is belangrijk om hier vooraf rekening mee te houden.

VIP Lounge JetPrime op het vliegveld
VIP Lounge JetPrime op het vliegveld

Vertrek vanaf Mauritius:

Met een taxi arriveer je bij een privé-ingang op het vliegveld. Als je een reservering hebt bij JetPrime, mag de taxi het vliegveldterrein op en word je afgezet bij de VIP-lounge van JetPrime. Daar overhandig je je koffers en paspoort aan je persoonlijke assistent. De Jetprime-assistenten zorgen vervolgens aan de achterkant voor alles. Ze regelen de benodigde stempels in je paspoort, halen je instapkaarten op en checken ook je bagage in.

VIP Lounge van JetPrime
VIP Lounge van JetPrime

Dit alles terwijl je heerlijk ontspant in een VIP-lounge direct op het vliegveld. In deze lounge kun je onbeperkt genieten van eten en drinken, inclusief champagne en andere luxe dranken.

Pas wanneer het boarden van het vliegtuig is afgerond en de gate al gesloten is, verschijnt er een luxe BMW of Mercedes om jou als laatste naar het vliegtuig te begeleiden. De wagen parkeert vlakbij het vliegtuig, waar je via een lift naar boven gaat. Je persoonlijke assistent wijst je naar een lege gate, zodat je als allerlaatste aan boord kunt gaan. Zelfs het scannen van je paspoort en vliegticket wordt nog voor je gedaan.

Eerlijk gezegd was het een vreemd gevoel om als enige aan te komen op een lege gate en als allerlaatste aan boord te gaan. Vooral omdat de BMW (met oranje zwaailichten) vlakbij het vliegtuig stopte, waardoor iedereen in het vliegtuig ons kon zien arriveren. Alle ogen leken op ons gericht te zijn toen we als laatsten het vliegtuig betraden.

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

Jetprime zorgt er simpelweg voor dat de reis onvergetelijk begint zodra je op dit paradijselijke eiland aankomt of vertrekt. Hieronder een beknopt overzicht van de kosten en wat je ervoor krijgt.

PrijzenExcl. BTW
Volwassenen (12 jaar en ouder) € 211
Kinderen (6-11 jaar oud)€ 147
Jonge kinderen (minder dan 6 jaar oud)Gratis

Dat is dan inclusief:

  • Ontvangst door assistent direct bij aankomst of voor vertrek
  • Privé taxi van en naar het vliegtuig
  • Als allerlaatste het vliegtuig boarden
  • Douane service
  • Kofferservice (inclusief inchecken, ophalen, etc.)
  • VIP Lounge
  • Onbeperkt vers fruit, hapjes, tapas’s, lekkernijen
  • Onbeperkt drinken (inclusief champagne, buitenlands gedestilleerd, etc.)

Tip: Meer weten of het zelf eens ervaren? Ga dan naar de website van JetPrime voor meer informatie.


Ons advies voor vakanties naar Mauritius
Vakantie Mauritius met ongekend mooie stranden

Weg met die wollen trui, hallo zwembroek: dit jaar ontsnap jij aan de winter − of aan onze natte zomers − op één van de mooiste eilanden ter wereld: Mauritius! Deze strandbestemming ligt ten oosten van Afrika in de Indische Oceaan en is een echt paradijs.

Denk aan de witste stranden, een helderblauwe zee, flora en fauna die nergens anders voorkomen én een zon die bijna altijd schijnt. Reden genoeg om naar Mauritius te reizen!

Bekijk aanbod van TUI Bekijk aanbod van D-Reizen
Door onze affiliate links te gebruiken support je ons zonder extra kosten. Dank je wel!

Tip: Op zoek naar bijzondere hotels op Mauritius? Lees dan onze reviews van het 4* Zilwa Attitude Resort en LUX Grand Gaube Resort.

Tot de volgende blog!

Avatar foto

Chris Thomassen

Eigenaar van Wereldreizigers.nl | Ontdek de wereld!
- Full-time bloggende wereldreiziger.
- Schrijft over reizen, fotografie, duurzaamheid en gadgets.
- Ontdekt graag extreme en onbekende plekken.

Elke maand leuke reistips en extra voordelen ontvangen? En wist je dat we maandelijks een wereldkaart weggeven onder onze abonnees? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder je e-mailadres achter laten, je maakt dan elke maand opnieuw kans!

logo-wereldreizigers-grijs-1
Translate »
Copy link