Wereldreizigers.nl

Singapore

Home » Azië » Singapore

Het schoonste land ter wereld? Zou zomaar kunnen. Je kauwgom op de straat gooien kan je tenslotte duur komen te staan. Maar Singapore is meer dan dat. Dit kleinste land in Zuid-Oost Azië is hypermodern terwijl je tegelijkertijd overal in het land eeuwenoude culturen proeft. De gelijknamige hoofdstad verbaast je elke avond weer met haar bloedmooie skyline. De heerlijke satay en curry op elk hoekje van de straat doen je verlangen naar meer.

Mooiste zwembad ter wereld

Het land Singapore bestaat uit 63 kleine eilandjes. Een rondtrip door het land brengt je van gigantische shopping malls tot goed verborgen eettentjes en de azuurblauwe zee. Singapore heeft een paar landmarks die je zeker op de foto wilt zetten. Denk aan de Marina Bay Sands met het mooiste zwembad ter wereld en de weelderige Botanische Tuinen met haar duizenden orchideeën. Heb je flink gespaard? Kies dan eens voor een sterrendiner bij het beste restaurant van heel Singapore: Fiftythree. Veel beter dan dit wordt het niet!

Singabore of Singapore

Misschien is het mooiste aan Singapore de mengelmoes aan culturen. Dit proef je terug in de gerechten, zie je terug in alle gebouwen en tempels, en hoor je terug als je over Orchard Road struint op zoek naar mooie kleding en betaalbare souvenirs. Singapore heeft niet voor niets vier officiële talen, namelijk Engels, Maleis, Tamil en Mandarijn. Boek je trip en ondervind zelf dat de bijnaam Singabore onmiddellijk geschrapt kan worden!

Elke maand leuke reistips en extra voordelen ontvangen? En wist je dat we maandelijks een wereldkaart weggeven onder onze abonnees? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder je e-mailadres achter laten, je maakt dan elke maand opnieuw kans!

logo-wereldreizigers-grijs-1
Translate »