Wereldreizigers.nl
unnamed 1 1 | nieuw Sandals resort Jamaica | Wereldreizigers.nl

Sandals opent in 2023 nieuw resort in Jamaicaans natuurschoon

REISNIEUWS (persbericht) 15 juli 2022: Aan de noordkust van Jamaica meanderen rivieren door weelderige bossen om over te gaan in verfrissende watervallen. Dit uitbundige natuurschoon is het decor van het gloednieuwe Sandals Dunn’s River resort, dat mei volgend jaar de deuren opent.

Vorige maand nog vierde Sandals Resorts het openingsfeest van Sandals Royal Curaçao, een luxeresort op het mooie Santa Barbara Estate op Curaçao. De succesvolle luxury-included hotelketen kondigt een verdere uitbreiding van het portfolio aan op het eiland waar het geworteld is, Jamaica. Gelegen in Ocho Rios en geïnspireerd op Dunn’s River en de watervallen van deze rivier. Dit alles onder het motto ‘let life flow’.

Foto: Sandals Resorts Jamaica
Foto: Sandals Resorts Jamaica

Sandals Dunn´s River

Sandals Dunn’s River onderscheidt zich met geheel nieuw type suites en exclusieve restaurant- en barconcepten. Ronduit spectaculair zijn de Tufa SkyPool Butler Suites, suites met plungepools met glazen panelen dat een infinity-effect met Caribische Zee geeft. Het culinaire aanbod is werelds en met 12 restaurants zeer uitgebreid. Van de authentieke Jerk Shark tot L’Amande – een restaurant leunend op Franse culinaire tradities maar verrassend door de combinatie met Jamaicaanse gerechten en dat alles in een chique setting. Griekse, Aziatische, Italiaanse, Zuid-Amerikaanse keukens: het beste ter wereld is te vinden op deze prachtige plek in Jamaica. En alles is inclusief.

Foto: Sandals Resorts Jamaica
Foto: Sandals Resorts Jamaica

Negen bars bieden genoeg afwisseling om met een cocktail in de hand na te genieten van alweer een mooie dag, natuurlijk alles inclusief. In de hippe en verfijnde Dunn’s Rum Club wordt de specialiteit van het eiland shaken and stirred tot authentieke Jamaicaanse cocktails, vakkundig gemengd met andere lokaal geproduceerde ingrediënten zoals kokosnoot. Speel er een partijtje Jamaicaanse domino bij en de ervaring is compleet. De beste plek om de zachte zeebries op te vangen is Ocarina, de eerste rooftopbar van de Sandals resorts in Jamaica.

Foto: Sandals Resorts Jamaica
Foto: Sandals Resorts Jamaica

Let life flow

De vele waterpartijen in het resort zijn afkomstig uit de natuurlijke bronnen. Het resort beschikt over het grootste zwembad van Jamaica dat de vorm van een meanderende rivier heeft. Het zwembad is voorzien van een glazen rand die doorloopt tot in het zand, waardoor het effect “water meets sand meets ocean” ontstaat. Het is een van de vijf verfrissende zwembaden om af te koelen onder de warme Jamaicaanse zon. Red Lane Spa in Sandals Dunn’s River wordt een van de meest luxueuze spa’s van Sandals  en weerspiegelt de essentie van Jamaica. Het geluid van het water van Dunn’s River en de Roaring Waters River dat stroomt in de zwembaden van de spa maakt de ontspanning compleet.

Lees ook: De 10 mooiste zwembaden ter wereld | Voer voor je bucketlist! ✔️

Boek hier Sandals Resorts

  • Sandals Ochi Beach All Inclusive Resort Jamaica – Couples Only. Boek hier.
  • Sandals Royal Curaçao, een luxeresort op het mooie Santa Barbara Estate. Boek hier.
  • Sandals Montego Bay All Inclusive Jamaica – Couples Only. Boek hier.
Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl | Alles over verre reizen, wereldreizen, reisnieuws, reisfotografie, backpacken, reistips en meer.

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Elke maand leuke reistips en voordelen ontvangen?

logo-wereldreizigers-grijs-1
Translate »
Copy link