Wereldreizigers.nl
Kasteel Peles | wereld | Wereldreizigers.nl

Genieten van de wereld | Antwan en Karin stellen zich voor

Wij zijn Antwan (49) en Karin (44). Sinds wij elkaar 25 jaar geleden hebben ontmoet, hebben we veel van de wereld gezien. Na bezoeken aan bijna 70 landen en 3 langere reizen, hebben we in 2024 besloten onze droom te gaan najagen. We hebben onze  banen opgezegd om te gaan genieten van onze vrijheid en al het moois dat de wereld te bieden heeft!

Ervaren reizigers

Reizen is dus niets nieuws voor ons. Wij zijn beiden werkzaam in het onderwijs en zijn dus altijd aan schoolvakanties gebonden. Daarom hebben we ook drie keer de mogelijkheid gehad om zes maanden op reis te gaan. Vanaf maart 2024 wordt het nog mooier, we stoppen met werken om de komende jaren “fulltime” de wereld te gaan verkennen.

Te Cime di Lavaredo | Italië
Te Cime di Lavaredo | Italië

Ik, Antwan, ben fotograaf en heb ik het verleden een aantal artikelen geschreven over Amerika. Schrijven is echter meer het ding van mijn vrouw Karin. Behalve een verslag schrijven voor onze familie en vrienden hebben we hier nooit iets mee gedaan, maar daar komt nu verandering in; we gaan bloggen voor Wereldreizigers.nl!

Mount Cook | Nieuw Zeeland
Mount Cook | Nieuw Zeeland

2024

Voor het jaar 2024 staan de landen Jordanië, Engeland, (noord) Ierland, Wales, Vietnam, Laos, Cambodja en Thailand op het programma. Daarna ligt alles nog open…

Avatar foto

Antwan Janssen

Wij zijn Antwan (49) en Karin (44). Sinds wij elkaar 25 jaar geleden hebben ontmoet, hebben we veel van de wereld gezien. Na bezoeken aan bijna 70 landen en 3 langere reizen, hebben we in 2024 besloten onze droom te gaan najagen. We hebben onze banen opgezegd om te gaan genieten van onze vrijheid en al het moois dat de wereld te bieden heeft!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Elke maand leuke reistips en voordelen ontvangen?

logo-wereldreizigers-grijs-1
Translate »
Copy link