Wereldreizigers.nl
front seat stories
Home » Europa » VANLIFE | Niemand had ons verteld dat het zo verslavend is

VANLIFE | Niemand had ons verteld dat het zo verslavend is

Hoi! Wij zijn Marc & Loes. In ons zelf gebouwde bus genaamd ‘Petje’ rijden wij door Europa en maken we de meest gave dingen mee. We leggen dit maar al te graag vast om zo ook jou een plekje in onze voorstoel te geven. Onder de naam Front Seat Stories (Instagram hier, YouTube daar), delen wij onze avonturen om te inspireren en vooral ook te entertainen. Want het leven is een feestje/want het hoeft niet altijd zo serieus.

Twee jaar vanlife

Nadat we de zomer van 2020 ons halfjaren reisplan verdubbelde met nóg een half jaar, besluiten wij dit jaar de verdubbelaar nogmaals in te zetten en in totaal nog één jaar aan onze droomreis door Europa te plakken. Je leest het goed; #vanlife is verslavend.

Twee jaar vanlife
Twee jaar vanlife
We krijgen niet genoeg van ons vanlife leventje
We krijgen niet genoeg van ons vanlife leventje

Zelfbouw Campervan

Denk jij er aan om ook je eigen bus te verbouwen? Kijk dan zeker onze van-build film waarin we in 10 stappen laten zien hoe je een Peugeot Boxer L2H2 ombouwt tot camper.

Vanlife levenslessen

Drie maanden lang verblijven wij in Nederland om de komst van ons eerste neefje te vieren en bij familie en vrienden te zijn. Wat een geluk <3

Hier proberen we onze nieuwe vanlife levensstijl met nieuwe levenslessen zo goed mogelijk vast te houden. En tijd is precies wat we hebben gegeven aan onze vrienden en familie thuis. Wij bleven in onze bus wonen zodat we niet aan het werk hoefde om de huur van ons huis in Amsterdam te kunnen ophoesten. Hierdoor zijn vele slaappartijtjes op opritten onvermijdelijk en een unieke en dankbare tijd met veel vrienden het gevolg.

‘Tijd is het meest waardevolle wat je iemand kunt geven.’

front.seat.stories

Met de camper naar Turkije

Na een leuke tijd in Nederland, besluiten we halverwege Juli 2021 weer te vertrekken. Ditmaal met een concreet doel voor ogen; Turkije. Tijd? 9 maanden. We gaan via de Balkan, hoogstwaarschijnlijk en ons kennende veel langs de kust, richting Turkije reizen. 

Lees ook: Stedentrip | Bezoek wereldstad Istanbul deze zomer

Alhoewel, verbaas je niet als we tóch het roer besluiten om te gooien en veel in het binnenland -lees de bergen- te vinden zijn.

De Italiaanse Dolomieten

Want: De bergen. Als er één ding is van afgelopen jaar wat Marc nog steeds dwars zit dan is dat wel dat we last-minute tóch niet naar de Italiaanse Dolomieten zijn geweest. Waar hij als kleine jongen al van droomde, en wat binnen handbereik was, zag hij als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zonder pardon werd dit bucket-list item tóch niet afgestreept tijdens ons eerste avontuur. 

Zoals zoveel van onze plannen vorig jaar, in hoogtij van corona. Het heeft ons allerminst opgeleverd dat we nóg minder zijn gaan plannen dan we al deden. Geen excel-lijstjes voor ons en al helemaal geen dichtgetimmerde hoogtepunt-naar-hoogtepunt-agenda.

Al is een bucketlist in de prullenbak smijten natuurlijk iets wat overdreven. Daarom staan er nog steeds mooie plannen op de agenda. En wat in het vat zit… Hoog tijd om dit maal toch écht wat dingen van die lijst af te strepen en daarom start onze ‘deel twee’ oftewel; The Road to Turkey in.. je raad het al; De Dolomieten.

Nieuwe YouTube Serie

Verwacht een bak aan reis inspiratie, nieuwe levenslessen, en ook hele praktische en leerzame tips. Ons doel? Ervoor zorgen dat jij jouw langdurige trip door Europa ook gaat plannen en ‘gewoon op reis’ gaat!

Dus bereid je voor op een trip door Europa, onderweg naar Turkije, vanuit de voorstoel van Front Seat Stories.

Liefs,

Marc, Loes en onze bus ‘Petje’.

Avatar foto

Front Seat Stories

Marc & Loes | Front Seat Stories
- Fulltime #VanlifeEuropa
- In onze zelfgebouwde camper genaamd Petje reizen wij door Europa
- YouTube film-makers bezig met de serie 'Onderweg naar Turkije'

Hoi! Wij zijn Marc & Loes. In onze zelfbouw bus genaamd ‘Petje’ rijden wij door Europa en maken we de meest gave dingen mee. We zijn onderweg naar Turkije en leggen dit maar al te graag vast om jou een plekje op onze voorstoel te geven. Onder de naam Front Seat Stories delen wij op YouTube en Instagram onze avonturen om te inspireren en vooral ook te entertainen. Dus stap in, gordels om en geniet lekker mee!

Deze pagina kan gesponsorde en/of affiliate links bevatten. Door onze affiliate links te gebruiken support je ons zonder extra kosten. Dank je wel!

Elke maand leuke reistips en extra voordelen ontvangen? En wist je dat we maandelijks een wereldkaart weggeven onder onze abonnees? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder je e-mailadres achter laten, je maakt dan elke maand opnieuw kans!

logo-wereldreizigers-grijs-1
Translate »
4 Shares
4 Shares
Copy link